EVENT: FARVEKURSUS

EVENT: FARVEKURSUS

1,950.00

Kom med Kenny Anker til inspirationsaften - og få inspiration til at farve de perfekte øjenbryn! 

På denne ekstraordinære aften vil vi gennemgå flere forskellige farvetekniker, påføringmetoder, konsistenter, farvevalg og meget meget mere. Alt sammen er teknikker, som bliver udført i Kenny Anker Brows Salon. 

Der vil blive vist live demo på en model, hvor vi gennemgår de forskellige påføringmetoder. Du også selv skulle sidde og øve dig med et dukkehoved og det vil være muligt, at stille alle de spørgsmål undervejs, som du har behov for. 

Vi sørger for, at der vil være de fornødne produkter på denne aften - og at du vil modtage et mini-kit med nogle af vores absolut favoritprodukter, så du selv kan komme igang med at farve de perfekte bryn, når du kommer hjem. 

Bemærk dog, at dette ikke er et kursus, men en inspirationsaften, hvor vi håber at du vil blive inspireret af vores teknikker og kommer hjem med en masse ny viden i baggagen. 

Krav: 
Det er et krav, at du er ansat i en skønheds salon, har din egen klinik eller er under uddannelse til at blive frisør/kosmetolog/vippe-tekniker eller en anden form for skønheds behandler. 
 

Bemærk: at der kun tilbydes et begrænset antal pladser og at de tilbydes efter først til mølle princip. 

 

PRAKTISK INFORMATION: 

Når dit køb er gennemført, vil du lige efter modtage en ordrebekræftelse på din mail, som vil fungere som din 'billet' og en uge inden vil du modtage en person mail fra Kenny Anker Brows, hvor der vil fremgå mere praktisk information. 

STED:
Mandag d. 23/04-2018 klokken 17:00-21:00.  
Kenny Anker Brows,
Snaregade 12, over gården, st. th., 
København K. 

OBS: 
Kvitteringen er gældende som godkendelses blanket/reservation og skal medbringes på aftenen. Den kan ikke returneres, ombyttes eller videregives til anden person.

SPØRGSMÅL: 
Skulle du have nogen spørgsmål eller er der andet relevant som du er i tvivl omring, skal du være velkommen til at kontakte Kenny Anker Brows direkte på info@kennyankerbrows.dk. 

Læg i kurv