APOTCARE OPTIGLOSS, 5 ML.

APOTCARE OPTIGLOSS, 5 ML.

290.00

OPTIGLOSS er det perfekte supplement til din vippe- og brynserum. Et multifunktionelt produkt spækket med superingredienser, som forskønnende silkeprotein, innovative peptider, botaniske ekstrakter, keratin og hyaluron. Kun det bedste til dine vipper og bryn!

OPTIGLOSS kan bruges sammen med din vippe- og brynserum, som separat pleje til øjenvipper og -bryn eller en primer og et stylingredskab. Uanset, hvordan du ønsker at bruge OPTIGLOSS, så sikrer det dig øjeblikkeligt smukke, velformede, bløde, sunde og skinnende øjenbryn og vipper.

Denne gloss har en unik og skånsom formel, som indeholder et patenteret polypeptid (en kombination af naturlige peptider), der stimulerer øjenbrynenes vækst og styrker både øjenbrynshår og vipper. Herudover, er formlen tilsat hydrolyseret silkeprotein, som beskytter vipper og bryn og gør dem mere fleksible, medgørlige, skinnende og fyldigere. Superingrediensen hyaluronsyre plejer vipper og bryn ved at binde fugt i hårene. Panthenol tilfører desuden vipper og bryn fugt, som giver dem smuk glans. Liposomalt keratin reparerer, genopbygger og fornyer øjenbryn og vipper, mens tangekstrakt lægger med et beskyttende lag omkring dem. Fermenteret sukker (pullulan) sikrer vippe- og brynhårene en smuk bue og yderligere glans, samtidigt med at aloe vera ekstrakt har en fugtgivende og glansgivende effekt.

Quantity:
Add To Cart