APOTCARE OPTIBROW

APOTCARE OPTIBROW

from 295.00

Naturligt fyldige og smukke øjenbryn opnås nemt med det franske, moderne apotekerbrand APOT.CARE’s avancerede brynserum. I løbet af blot 6-8 uger vil du opleve eventuelle huller i brynene udfyldt og en naturlig, smuk og fyldig brynlinje – Takket være APOT.CARE’s veganske og 100 % naturlige OPTIBROW.

OPTIBROW er udviklet og gennemtestet af førende franske eksperter inden for dermatologi og oftamologi. Dette har resulteret i et vegansk og naturligt brynserum, som sikrer dig smukke og fyldige bryn – også efter mange års overplukning.

OPTIBROW har en meget mild og 100 % naturlig formel. Der er således ingen irritation på huden efter brug af dette brynserum. Det består af et patenteret polypeptid (en kombination af naturlige peptider), som stimulerer øjenbrynenes vækst.

Endvidere, består OPTIBROW af et patenteret vitamin- og matrikinekompleks, der optimerer forbindelsen mellem brynhårene og hårsækkene ved øjenbrynene, for at brynhårene kan sidde bedre fast og blive siddende i længere tid. Dette bidrager til at øjenbrynene kan vokse sig flotte og fyldige.

Hvordan bruges det?
OPTIBROW skal bruges én gang dagligt hver aften. Rens øjenbrynene først med en oliefri øjenmakeupfjerner. Når øjenbrynene og området omkring dem er rent og frit for makeup og cremer, påføres OPTIBROW langs brynene og på de områder, hvor du ønsker yderligere tilvækst af øjenbrynshår.

Størrelse:
Quantity:
Add To Cart