BETINGELSER & VILKÅR

Snaregade 12, overgården, st. th
1205 København K.
+45 20629275
Info@kennyankerbrows.dk

CVR: 37613282

Levering og returnering
Du kan ændre eller annullere din ordre, hvis den ikke er blevet sendt. Kontakt kundeservice (kontaktinfo) så hurtigt som muligt, og vi vil bestræbe os på at hjælpe dig. Hvis produkterne er blevet sendt, kan du sende det tilbage til os, for at modtage en tilbagebetaling. Husk, at fragten ikke refunderes.

Hvis du ønsker at ændre eller returnere produkterne, skal varen returneres i samme stand som da du modtog den. Forsendelsen skal indeholde faktura, samt en udfyldt returformular til: Kenny Anker Brows, Snaregade 12, overgården, st. th., 1205 København K., Danmark. Mrk. Retur.

Bemærk, at returvarer der sendes med efterkrav, vil blive nægtet modtagelse. Det er desuden dit ansvar, at produkterne bliver leveret til Kenny Anker Brows i perfekt stand.

Du skal selv betale for fragten for at returnere varen. Du har en 2 års garanti periode, hvis der er noget galt med produktet. Din påstand skal sendes til os så hurtigt som muligt. (definer)

Produkter købt i Kenny Anker Brows Web-shop, kan returneres indenfor 14 dage fra købsdatoen.

Fragt
I øjeblikket er vi kun i stand til at sende pakker i Danmark, men arbejder på at kunne sende vores produkter til hele verden.

Alle produkter sendes med DAO (www.Coolrunner.dk) fra vores lager inden for 1-4 arbejdsdage.

For ordrer, sendt til en dansk adresse, har du to af følgende leveringsmuligheder.

1. Du kan få din ordre sendt til en DAO`s nærmeste Pakkeshop

2. Du kan få din ordre sendt direkte til en privatadresse

Hvis du vælger at få det sendt til en pakkeshop, så vil DAO sende dig en sms og en e-mail, når produkterne, indleveres og er klar til afhentning. Hvis du ikke afhenter indenfor 5 dage, vil ordren blive returneret til vores lager.

Fragtprisen er 55,00 danske kroner med DAO – Pakkeshop, og 65,00 danske kroner med DAO – hjemmelevering. Ved køb over 599,00 kr. er der gratis fragt i hele Danmark.

Misbrug
Det er forbudt at anvende produktdesigns, produktnavne eller varemærker fremlagt på dette site, uden forudgående skriftlig tilladelse fra Kenny Anker Brows. Ethvert misbrug vil blive anmeldt.

Ansvarsfraskrivelse
Indtil ordren er modtaget af kunden, har Kenny Anker Brows ansvaret for Kenny Anker Brows forbeholder sig retten til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om eventuelle ændringer.

Betaling
Alle priser er inklusive 25% moms og angivet i danske kroner DKK og vi accepterer Dankort, Visa og Master Card.

De kontooplysninger, du indtaster ved køb af produkter fra webshoppen, vil blive sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse.

Beløbet trækkes fra din konto, så snart varen afgår fra Kenny Anker Brows lager.

Fortrolighedspolitik
Når du bestiller et produkt fra Kenny Anker Brows Web shop, beder vi om nogle personlige oplysninger (navn, adresse, telefonnummer, e-mail og leveringsadresse), og vi har også brug for finansiel information (kreditkortnummer, udløbsdato og den trecifrede sikkerhedskode). Disse oplysninger vil kun blive brugt til levering og fakturering.

Alle oplysninger er strengt fortrolige og behandles i overensstemmelse med forbrugerlovgivningen. Dine personlige oplysninger vil ikke blive udsendt eller delt, uden din accept.