LASH LIFT 

Ved hjælp af nyere teknologi, er det os nu muligt, at tilbyde dig et hurtig og effektivt buk af dine naturlige øjenvipper. Bare én enkel og professionel behandling, vil give dig et fyldestgørende resultat – og som blot tager 45 minutter, at få gjort. Og som holder i 4-6 uger.

Med et lash lift bliver du gjort fri for daglig vippebukker, som skader dine øjenvipper og kunstige lash extensions, som skal opfyldes ofte. Sågar har vi kunder, der helt eller delvist, har stoppet brugen af deres mascara også.

 

Efter endt behandling, vil vi gøre dig opmærksom på, at dine vipper ikke må komme i kontakt med vand, sved, sauna og makeup i minimum 24-timer – herefter kan du gøre alt, præcis som du plejer.   

Fugt skal der til og da et lash lift er en kemisk-behandling, skal du være opmærksom på, at det vil være nødvendigt, at bruge et fugtgivende og plejende produkt, for at dine øjenvipper stadig vil holde sig bløde, fleksible og smidige.

 

En note til dig selv: Nogle hårstrukturer, kan have svært ved at modtage den kemiske behandling. Derfor vil enkelte opleve et lille eller et ikke eksisterende buk. Det er desværre ikke noget, som man kan forudse – eller teste, inden behandlingen – derfor kan man desværre ikke få refunderet beløbet, ved et eventuelt lash lift, hvor vipperne ikke tager imod behandlingen.

Skulle der uden forventning ske komplikationer med dit nye lash lift, bedes du rette henvendelse til os hurtigst mulig og senest 5 dage efter behandlingen er udført. Retter du henvendelse senere, kan vi desværre ikke hjælpe dig.

atelierabeille-70.jpg
Kenny Anker