SIGNATURE BROW LIFT

Behandlingen indledes med en kort konsultation, hvor vi evaluerer tilstanden og mulighederne af dine bryn, for derefter en kort gennemgang, af brynets placering. Herefter starter vi med, at farve dine bryn. Ofte i en halv- til en heltone mørkere, for selv, at få de fine lyse dun med i den nye form. Så fjerner vi overflødige hår med voks, for at afslutte behandlingen med brynets design, som gøres med en pincet.


Behandlingen er udarbejdet af Kenny selv, som har mange års erfaringen i skønhedsbranchen og i særdeleshed i bryn og vippe branchen. Og den er, om noget, kendt for dens enestående resultat og behandlingens længde, som varer ca. 60 minutter.

Award nomineret, blev behandlingen, i mode magasinets Costumes Skønhedsfavoritter 2017, i kategorien ”All Eyes On Me”.

Kendte kvinder, som Christiane Schaumburg Müller, Maria Lucia,  Sarah Grünewald, Anne Sofie Espersen og mange, mange flere er faste kunder hos Kenny Anker Brows - og dette er netop, deres fortrukne bryn-behandling.

En note til dig selv: Alle vores bryn behandlinger er inkluderet farvning. Vi tilbyder også de samme behandlinger uden farve, men da prisen er den samme, har vi valgt, at oplyse behandlingerne med farve inkluderet.

I visse tilfælde, når det omhandler overplukket bryn, kræver det tålmodighed, korrekt brug af produkter og en længere periode med behandlinger, for at opnå det ideelle resultat.
 

IMG_7834.jpg
Kenny Anker